Lakó Csilla

Bejelentkezés:

0630/263-65-32

 

Csilla kozmetika

aromatruth
A Bőröd Választása

Az Aromatruth célja, hogy helyreállítsa egészségét és jó közérzetét, ezáltal mentesítsen a mindennapi környezeti- és stressz okozta ártalmaktól.

Jöjjön velünk, vissza a jövőbe.
Az aromaterápia napjainkban virágkorát éli. Egyre többen ismerik fel a természetes gyógymódok fontosságát szemben a mesterségesen előállított gyógyszerekkel és kozmetikumokka. Sokan fordulunk a hagyomány által kínált megoldásokhoz, köztük az aromaterápiához.
Gondoljunk csak bele, az egyiptomiaktól a görögökig, az antik Rómától Indiáig milyen hagyománya volt az olajoknak a testápolásban. Nem csoda tehát, hogy sokan látjuk a kozmetika jövőjét ebben a több ezer év alatt megalapozott tudásban.
Mire jók az illóolajok?
Az illóolajok felhasználási lehetősége igen változatos. Ma már bizonyított tény, hogy az illóolajok a betegség megelőzésében, enyhítésében, fájdalomcsillapításban is alkalmazhatóak.
Általánosságban véve erősítik az immunrendszert és nagy szerepet játszanak a szépségápolásban is. Serkentik a bőrréteg sejtképződését és anyagcseréjét. Megnyugtatják az érzékeny bőrt és enyhítik a gyulladásokat. Azonban mindezeket az előnyöket csak a természetes forrásból nyert és vízgőz-desztillációval, vagy préseléssel kivont illóolajoktól várhatjuk.
Az AROMATRUTH olajai megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is, hiszen az alapanyagokat saját élőhelyükön termesztik, majd a legkomolyabb ( G. M. P. ) higiéniai szabályoknak megfelelően készítik el. Olajaink mindegyike vízgőz-desztillációval készül, első lepárlású, 100% tisztaságú.

Lakó Csilla kozmetikus. Minden jog fenntartva.